AMSCG upozorava: Putevi mokri i klizavi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a u višim predjelima ima ugaženog snijega i moguće su poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).

Iz AMSCG su kazali da na pojedinim putevima ima odrona i da je vidljivost smanjena zbog magle.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila u terminima od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj – Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12, od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta i od 22 do šest sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Debeli brijeg-Herceg Novi, lokalitet Tatar Bašta odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Comments (No Comments)