Možete izmijeniti rezervaciju do 48 sati prije preuzimanja vozila. Molimo Vas da nam pošaljete email o izmjeni rezervacije. Ova usluga se ne naplaćuje.
Možete otkazati rezervaciju najkasnije 48 sati prije zakazanog vremena preuzimanja vozila. Ukoliko ne otkažete rezervaciju na vrijeme, u obavezi ste da platite punu cijenu iznajmljivanja vozila.
Vrijeme iznajmljivanja vozila se odnosi na period od 24 sata i započinje od trenutka preuzimanja vozila. Ukoliko zakasnite više od 1 sata, naplaćuje se naredni dan.
Ukoliko niste dobili email sa potvrđenom rezervacijom, molimo Vas da nam pošaljete email na : info@idealcar.me
Automobil ćete preuzeti sa punim rezervoarom goriva. Ukoliko ne vratite vozilo sa punim rezervoarom, naplatićemo Vam cijenu nedostajućeg goriva, kao i uslugu punjenja goriva.
Molimo Vas da pošaljete email našem menadžeru na info@idealcar.me u kojem ćete navesti broj ugovora i Vašu žalbu.
Da, možete preuzeti vozilo u nekoj od susjednih zemalja. Ova usluga se naplaćuje.
Važeću kreditnu karticu ili gotovinu.
Vozačku dozvolu: Mora biti važeća i morate imati najmanje 2 godine iskustva u vožnji. Ako nije na alfabetu ili morate posjedovati validan prevod.
U slučaju udesa, važno je da odmah pozovete policiju (broj policije je 122) i da o udesu obavijestite predstavnike Ideal rent a car. U slučaju da Vi niste krivi za udes, obezbijedićemo Vam novo vozilo.Takođe, morate popuniti i potpisati sve papire koje dobijete od policije. Detalji o trećim licima koja su učestvovala u udesu takođe moraju biti dostavljeni.
Ukoliko vozilo vratite prije vremena, nećemo biti u mogućnosti da Vam refundiramo novac.
Ukoliko vozite van puta, sva osiguranja prestaju da važe. Svaka šteta nastala na vozilu u ovom slučaju biće Vam u potpunosti naplaćena.
Da, ali molim Vas navedite ime drugog vozača kada budete preuzimali vozilo. Ovo je važno kako zbog osiguranja, tako i u slučaju da Vas zaustavi policija.
U mnogim zemljama djeca ispod 135 cm visine moraju da sjede u dječijem sjedištu. Ova sjedišta možete dobiti u Ideal rent a car besplatno.
Preporučujemo Vam da uzmete GPS. Sa njim se nikada nećete izgubiti. Uz to je i besplatan.
Poslaćemo Vam fakturu email-om nakon vraćanja vozila. Ukoliko imate neke posebne zahtjeve, nemojte se ustručavati da nam ih saopštite i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vam izađemo u susret.
Možete ispuniti formu na web sajtu ili nas pozvati na kontakt telefon.
Da, mi prihvatamo samo original važeće vozačke dozvole. Ne prihvatamo kopiju vozačke dozvole.
Uglavnom da, ipak u sezoni se povremeno dešava da ćemo morati da odbijemo Vaš zahtjev ukoliko su drugi klijenti već napravili rezervaciju, a mi nemamo slobodnih vozila. U svakom slučaju, nazovite nas i provjerite da li je moguće produžiti rezervaciju.
Preporučujemo Vam da sačuvate sva dokumenta koja se odnose na iznajmljivanje vozila, uključujući Ugovor o iznajmljivanju, fakturu, račune od goriva i sl.